Adres

Je email adres is tevens je inlognaam. Bij wijziging wordt dit door ons handmatig aangepast. Zodra de inlognaam ook gewijzigd is krijg je hiervan per email bericht.

Machtiging Euro incasso

Informatie over de hoogte van de contributie vind je hier.

Incasso is voor ons de goedkoopste manier om de contributie te ontvangen en bespaart ook veel tijd van vrijwilligers. Daarom zouden wij een machtiging zeer op prijs stellen. Zoals je weet kunt je een incasso altijd bij je bank terug laten draaien. Bovendien hanteren wij als vereniging hierin ook een zeer soepel beleid. Bij elke discussie over een incasso storten wij direct terug.
Als u ons machtigt, dan wordt uw aanmelding snel verwerkt en krijgt u doorgaans binnen 24 uur inloggegevens. Als u ons niet machtigt, krijgt u van ons een bevestiging met het verzoek om het lidmaatschap te betalen. Na ontvangst van uw betaling gaat het lidmaatschap in en krijgt u uw inloggegevens.

Muzikale voorkeur

Weergave in ledenlijst

Je gegevens worden getoond in de ledenlijst. Deze is echter uitsluitend toegankelijk voor andere leden. Buitenstaanders en dus ook zoekmachines als Google hebben hier geen toegang toe.
Als je toch niet wilt dat andere leden sommige van je gegevens kunnen zien, dan kies je voor zelf instellen. Op je persoonlijke overzichtspagina kun je dan instellen welke gegevens je wel of niet zichtbaar wilt hebben.