Inlog leden

Indien je al lid bent van de club dan hoef je je natuurlijk niet aan te melden als lid.
Als je dan je inloggegevens wilt ontvangen dan kan dat op twee manieren.

Is jouw emailadres bij de club bekend, dan kun je via de link wachtwoord wijzigen (in het inlogscherm) een reset van je wachtwoord opvragen. Je krijgt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen. Dat is de snelste manier.

Als blijkt, dat jouw emailadres niet bij ons bekend is dan stuur je een email naar: . Vermeld dan wel je naam en adres. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht dat wij je emailadres hebben aangepast. Hierna kun je zelf via bovenstaande link je wachtwoord laten herstellen. Aangezien de gegevens in dit geval handmatig angepast moeten worden kan dit wat langer duren.

Als je kunt inloggen, kijk dan in elk geval eens bij Mijn Account. Hier kun je online je eigen gegevens wijzigen en aanvullen. Loop dit eens helemaal door, want sommige gegevens zijn al oud en komen nog vanaf een andere computer of van papier. Hierdoor kunnen er dingen onjuist in gekomen zijn. Met name missen wij van sommigen de geboortedatum, roepnaam, de instrumenten en de muzikale voorkeur. Ook kunt je een foto van jezelf uploaden. Hierdoor krijgen we een "smoelenboek". Gebruik hier het liefst dus een foto in de trant van een pasfoto en niet bijvoorbeeld een foto van je orgel. Dat laatste is natuurlijk ook heel interessant, maar voor de herkenning door andere leden niet zo geschikt.