Eind 2021 is er een nieuw inlogsysteem ingevoerd!


Eind 2021 is er op onze website een nieuw inlogsysteem ingevoerd. Dit was nodig, omdat het oude systeem in deze tijd niet meer veilig genoeg was.

Hierdoor is het voor alle leden nodig om zelf een nieuw wachtwoord in te stellen. Dit kun je doen door in het inlogscherm op de link "Wachtwoord wijzigen?" te klikken. Je krijgt dan een email toegestuurd met een link. Door op deze link te klikken krijg je de gelegenheid om een wachtwoord in te stellen. Onthoud of bewaar het wachtwoord goed. Wij kunnen dit niet meer voor u achterhalen. Als u het wachtwoord kwijt bent dient u dit opnieuw via "Wachtwoord wijzigen?" in te stellen.

Let op!

  • De link in de email is slechts een uur geldig. Als hij verlopen is, dan kunt u de proceduren via "Wachtwoord wijzigen?" opnieuw uitvoeren.
  • De email met de link wordt vrijwel direct verstuurd. Heeft u geen email ontvangen, controleer dan uw spambox of map met ongewenste email.
    (Bij Gmail staat de map Spam standaard buiten beeld. Klik in de linkerkolom met mappen op "Meer" en blader naar beneden).
    Het helpt om de afzender "penningmeester@hammondclub.nl" in je adresboek / contacten op te nemen.

Terug