Nieuws


25 augustus 2021 Laatste nieuws (update 15-9-21) over komende ledendag

Type news headline here...

Lees meer...

13 juni 2021 Masters of Hammond in Schouwburg Cuijk

Type news headline here...

Lees meer...

13 april 2021 Presentatie nieuwe CD Sven Figee via livestream

Op 30 april presenteert Sven Figee zijn nieuwe CD "Sphere" via een livestream vanuit Tivoli in Utrecht.
Klik voor meer informatie hier.

De CD is nu al hier te bestellen en komt op 16 april uit.

Lees meer...

14 februari 2021 Leden voor leden van de Hammond Orgel Club op Youtube

Via onze website kun je nu als lid een video uploaden. Dit kan alleen als je bent ingelogd. De video wordt in ons besloten Youtube kanaal online gezet en kan bekeken wordt via onze website.

Klik hier voor de overzichtspagina met alles over onze online video's.
De upload zal niet direct te bekijken zijn. Deze wordt eerst handmatig gecontroleerd alvorens gepubliceerd te worden. Gaat er iets mis of wil je dat je filmpje weer verwijderd wordt? Stuur dan een email aan onze .
Heb je veel filmpjes? Kies dan de mooiste uit, zodat er niet teveel van één enkel lid op komt.

Deze pagina biedt ons de mogelijkheid om in corona tijd toch samen iets te delen van hetgeen we thuis op ons orgel aan het doen zijn. Het gaat hierbij niet om de kwaliteit, maar om het plezier dat we samen kunnen beleven aan ons Hammond orgel.

Dit Youtube kanaal zal ook gebruikt worden als het officiële Hammond Orgel Club kanaal. Er zullen dus ook video's geplaatst worden, die niet besloten zijn.

Lees meer...

7 januari 2021 Clubdag van 6 februari komt te vervallen

Vanwege de corona crisis heeft het bestuur besloten om de komende clubdag van de Hammond Orgel Club op 6 februari 2021 niet door te laten gaan.

De Algemene Ledenvergadering, die altijd gehouden wordt tijdens de eerste clubdag van het jaar zal plaatsvinden op de volgende ledendag op 29 mei 2021. Wij hopen dat deze wel door kan gaan en dat we jullie dan weer kunnen begroeten.

Lees meer...

16 juli 2020 Live CD Howard Beaumont uitgekomen

Howard Beaumont heeft een live CD uitgebracht onder de titel "Hammond Live!". Op deze CD staan ook stukken, die zijn opgenomen tijdens zijn optreden op onze ledendag van 1 februari 2020.

De CD kost € 14,- incl. verzendkosten en is te bestellen door dit bedrag over te maken op:

IBAN No.: GB45LOYD30974300063434
BIC: LOYDGB21440

t.n.v. Howard Beaumont. Lloyds Bank UK Scarborough.

Lees meer...

20 april 2020 Vanavond online concert van Martin Meixner met zijn band Matchtape op Youtube

Vanavond, 20 april 2020 om 20:00 uur is er via Youtube een online concert van Martin Meixner met zijn band Matchtape. Lekkere vette vintage muziek!

Lees meer...

5 april 2020 Ledendag van 16 mei 2020 vervalt

Vanwege de maatregelen, die zijn genomen om de verspreiding van het corona-virus tegen te gaan, is het bestuur genoodzaakt om de komende ledendag van de Hammond Orgel Club op 16 mei te schrappen.

Het programma van die dag zal worden verschoven naar onze ledendag van 19 september 2020. Wij hopen jullie dan weer te kunnen begroeten.

Lees meer...

12 december 2019 Vanavond (12 dec.) concert op het Pierre Palla orgel

Beste liefhebbers van het Hammondorgel, vanavond (12 december) is er om 20.15 uur een concert op het Pierre Palla Concertorgel in het MCO in Hilversum. Twee zeer gerenomeerde Engelse organisten, Simon Gledhill en Richard Hills zullen voor het eerst het voormalige AVRO orgel bespelen en het orgel laten klinken als een orkest, ook enkele nummers in combinatie met piano en orgel afsluiten met een spetterend uitgevoerde Dambusters March. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar en tevens een fraai uitgebracht boek over het orgel dat te koop is voor 15 euro deze week en daarna voor 25 euro. Voor elke orgelliefhebber een niet te missen event in het MCO.

Meer info: www.mcogebouw.nl/agenda

Lees meer...

22 november 2019 Optreden The Preachermen uitgesteld wegens ziekte

Optreden The Preachermen op 23 november is uitgesteld wegens ziekte van Rob Mostert. Gelukkig wilde op zo'n korte termijn Hans de Wild komen optreden.

Lees meer...