Laatste nieuws (update 15-9-21) over komende ledendag


Op de komende ledendag op 18 september 2021 zijn corona maatregelen van toepassing. Houdt dit nieuwsbericht in de gaten om te zien of er nog wijzigingen zullen zijn.

Op dit moment gelden er helaas nog wel beperkende maatregelen. Het kabinet heeft weliswaar aangegeven mogelijk op 20 september a.s. de coronamaatregelen te versoepelen en die op 1 november a.s. wellicht helemaal los te laten - indien de situatie in Nederland dat toelaat -  maar dat geldt allemaal nog niet voor de ledencontactdag op 18 september a.s. Dat betekent vooralsnog dat we ons zullen moeten houden aan de maatregelen zoals die dan gelden. In de zaal van De Regenboog is de 1,5 meter maatregel goed uit te voeren, maar dat geldt niet voor de hal bij de ontvangst en vooral in de pauzes. Op grond van de overweging dat we met elkaar toch een gezellige dag willen hebben - zonder afstand - en het thans voor iedereen mogelijk is om een coronatoegangsbewijs te verkrijgen (ook zonder vaccinatie) hebben wij op grond van onze eigen ervaringen met de drukte in de pauzes moeten besluiten om op 18 september a.s. bij de ingang te vragen naar een coronatoegangsbewijs.

Het gemakkelijkst gaat dit met de QR-code. Deze kan via een app op je telefoon, maar kan ook uitgeprint meegenomen worden. De QR-code kun je krijgen als je volledig bent gevaccineerd. Meer informatie hierover vind je op coronacheck.nl
Ook kun je de QR-code krijgen als je je hebt laten testen voorafgaand aan de ledendag. Deze test is op dit moment gratis. Voor meer informatie kun je terecht op www.testenvoortoegang.org.

Als u geen QR-code heeft, dan kunt u ook uw vaccinatiebewijs of een testbewijs meenemen. Ook het gele boekje mag gelden als een vaccinatebewijs.

Vragen: mail met of bel 06 53 41 9922.

Terug