Lachey Doley op 27 augustus in Hellendoorn


Lachy Doley Group (Australië)

Zondag 27 augustus 2017 in De Lantaarn Hellendoorn.
Aanvang 16:00 uur (deuren open 14:30 uur).

Zondagmiddag concert! Bij mooi weer gaan we een geschikte buitenlocatie zoeken. Uiteraard dan mét BBQ. Hou de website en facebook van De Lantaarn daarvoor in de gaten.

Lachey Doley: "’s werelds beste Hammond speler, alive", aldus Glenn Hughes (ex Deep Purple).

Quote: "take Keith Emmerson, John Lord, Manfred Mann and a hell dose of originality and you have Lachy and his band".  Dé openbaring van Bospop 2017.

 Europa begint deze energieke toetsengek eindelijk te ontdekken. Ieder optreden is een uitdaging, na al het gitaargeweld komt hier een "Aussie" die het Hammond orgel en zijn Whammy Clavinet, figuurlijk volledig uit elkaar trekt ! Wat Jimmy Hendrix ooit op gitaar deed, doet deze "Hammond– basher" met zijn toetsen.  En hij heeft met niet de minsten samen gewerkt: Steve Vai, Joe Bonamassa, Powderfinger, Glenn Hughes… om een paar te noemen.
Na velen jaren getoerd te hebben met Jimmy Barnes, kwam in 2015 zijn cd "Conviction" uit. Het nummer "Use Me" kreeg meer dan 1,5 miljoen views op Facebook!

Een vette show from Down Under, begeleid door de eveneens gepassioneerde drummer Jackie Barnes (de zoon van Jimmy) en de steady bassgrooves van Chris Pearson is een must hear and see!

Terug