Demo nieuwe Hammond M-solo bij Elrecom


Demo Hammond M-solo bij Elrecom.

Nieuw uitgebracht door Hammond is de M-Solo een veelzijdig en goed klinkend orgel/synthesizer in een compacte behuizing.

Het geheel voelt heel stevig aan en het klavier is prima te bespelen. Het toucher is niet te licht en de kenmerkende glissando’s die bij een Hammond orgel horen kunnen comfortabel gemaakt worden.

Naast de authentieke Hammondklanken zijn ook  digitale klanken van andere vintage orgels, zoals Farfisa, Vox Continental en Ace Tone beschikbaar. De negen drawbars krijgen bij overschakeling naar een ander orgelmodel de functies die bij dat orgel horen. De ingebouwde Leslie -simulator is ook dik in orde.

De M-solo is uitermate geschikt om te gebruiken in een band. Naast de vier orgelmodules zitten er daarom ook een ensemble en virtueel-analoge synthesizer in verwerkt.
De virtueel-analoge synth is basic, maar ook hier kun je met de negen drawbars en de vier knoppen op het paneel voor driehoek, zaagtand, blok- en pulsgolf veel combinaties maken.

De intuïtieve bediening en de mogelijkheid om klanken te maken en te bewerken tijdens het spelen is aantrekkelijk. Nieuwsgierig geworden? Kom 13 april een kijkje nemen!

Terug