L-2215 en L-2415 Speaker

Op de NAMM show 2014 komt Hammond, onder de merknaam Leslie uit met twee nieuwe Leslie's in navolging van model 2121.

Net als 2121 zullen deze modellen stationair zijn en dus geen bewegende delen hebben. Ze zijn ontworpen voor keyboard en andere activiteiten "on the road", dus goed bruikbaar zijn bij optredens.
De L-2215 heeft een dikke 200 Watt RMS / 300 Watt piek vermogen monoversterker aan boord, die een tweetal 4" midden/hogetonenspeakers aanstuurt en een 15" woofer.


De stereo mixer/pre-amp sectie heeft 3 speciale inputs: Instrument, Keyboard en Microfoon. Elk met een eigen 3-bands equalizer.
De Instrument en Keyboard inputs zijn standaard stereo 1/4 jacks en XLR.

 

 Ook hebben, zowel de Keyboard, als de Instrument-sectie Stereo Send en Return jacks, voor effect-management van elk los kanaal.
Het vierde deel behelst een stereo/auxiliary input met eigen volumeregeling. De Master Control heeft ook nog eens een "overall 3-bands EQ" aan de Master Volume knop en een hoofdtelefoon jack-uitgang met een eigen volume knop.

Aan de achterkant vinden we een paar stereo master jack outputs en een paar gebalanceerde XLR out's met een eigen master, onafhankelijk van de master aan de voorkant, voor verschillende levels voor thuis en on stage.

De boxen krijgen een totaal nieuw design. Ze zullen hoger en smaller zijn, dan bijv. de 2121, zoals meer van de huidige versterkerboxen, die nu op de markt zijn,zodat ze makkelijker in de achterbak van een auto kunnen. Ook hebben ze flinke transport-handvaten. 
De USA prijs gaat een stevige $ 649.95 worden. Vooralsnog komen ze niet in Europa op de markt.

 

Op de NAMM liet Hammond ook dit knal-oranje proto-type zien.